Добър вечер колеги.Видях , че има такава тема , но реших да споделя моя проблем.Днес сменях от зад два лагера с главините отзад няма скъсани тампони и амортесьорите не са изпуснали и като карам било то в мокро време или ако ударя в дупка все едно съм на лед да отбележа преди време я ударих странично от дясната страна.Гумите са леко износени от вътрешната страна . Благодаря Ви предварително.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нестабилна задница 2.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от emovd Покажи съобщениеще се оправи ли само с реглаж?sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
Ако тези които ти правят реглажа си разбират от работата , няма да ти го направят ако имаш нещо разбито така или иначе.
Но ако всичко ти е здраво , минаваш реглаж и си чукAlfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Първоначално публикувано от emovd Покажи съобщениеще се оправи ли само с реглаж?
Comment
-
Ти реглаж със сигурност трябва да минеш, за да се види най-малко дали не е криво нещо, защото и да са здрави всички тампони, какво от това, след като някоя гума седи накриво?Така че измерването ти е задължително, а ако има начин да се вкара в норми с реглаж и той ти е задължителен
Comment
Comment